Despre carte

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Dictionarul de terminologie literara este elaborat in conformitate cu cerintele noilor programe de limba si literatura romana pentru ciclul gimnazial si liceal (clasele IX-X). Lucrarea contine peste 400 de termeni de stricta necesitate, prezentati intr-un limbaj accesibil si definiti prin consultarea unei bibliografii de specialitate.
Meritul deosebit al lucrarii se afla in caracterul ei aplicativ, notiunile teoretice fiind ilustarte din abundenta cu exemple provenite in marea lor majoritate din textele care se studiaza la clasa. Faptul acesta confera dictionarului caracterul unui instrument de lucru indispensabil. El este util elevilor care doresc sa aprofundeze notiunile de teorie literara achizitionate, dar si profesorilor in activitatea lor curenta de proiectare a lectiilor de cultivare a limbii si comentariului literar.
In sfarsit, e de la sine de inteles ca lucrarea de fata ar trebui sa se afle pe masa oricarui elev care se pregateste la limba si literatura romana pentru obtinerea unor performante deosebite.
Conf.univ.dr.Gheorghe Craciun

Intrati pe www.Qvis.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrati pe www.Qedu.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Inscrieti-va la Concursurile Comper, concursuri fara taxa de participare. Sectiuni: Matematica (clasele CP-VIII), Limba si literatura romana (clasele CP-VIII), Lectura si scriere creativa (clasele CP-XII).