Despre carte

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Elementele grafice propuse spre exersare în acest caiet sunt deosebit de utile elevilor din clasa pregătitoare și clasa I pentru învățarea corectă și rapidă a scrisului și pentru preîntâmpinarea tulburărilor de scriere.
Prezentate sub forma unor exerciții-joc, problemele propuse au fost atent alese din punct de vedere metodic, fiind accesibile tuturor copiilor, indiferent de ritmul lor de dezvoltare.
La începutul fiecărei sarcini de lucru, copiii trebuie să completeze anumite desene, aflate în diferite stadii de finalizare; elementele care lipsesc din imagini sunt chiar grafismele pe care dorim să le exerseze cei mici. Astfel, mana este învățată să urmeze traiectoria viitoarei litere. După completare, copiii pot colora liber-creativ desenele finalizate.
Lucrarea poate fi de un real folos și la orele de educație plastică. Copiii completează desenele cu linii și puncte, întregind formele, dar le pot și colora diferit, operând astfel cu principalele elemente de limbaj plastic. Este un mijloc plăcut și util pentru exersare!

Intrați pe www.Qvis.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrați pe www.Qedu.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Înscrieți-vă la Concursurile Comper, concursuri fără taxă de participare. Secțiuni: Matematică (clasele CP-VIII), Limba și literatura română (clasele CP-VIII), Lectură și scriere creativă (clasele CP-XII).