Despre carte

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Dragi părinţi, profesori şi elevi,
A fost confirmat ştiinţific: pe timpul vacanței de vară, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunoștințele acumulate în timpul școlii. O oră la câteva zile de pregătire suplimentară în vacanță, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educației!

Jurnalul meu școlar pentru vacanță – Limba şi literatura română. Matematică. Clasa a IV-a este aliatul perfect care asigură, prin exercițiile și activitățile creative propuse, un dozaj echilibrat între învățare și recreere, astfel încât elevii să înceapă clasa următoare plini de încredere în propriile forțe.

În deplin acord cu programa școlară în vigoare, acest Jurnal este, totodată, un instrument de autocunoaștere care îi provoacă pe elevi să-și depășească limitele imaginației și creativității.

Editura PARALELA 45 – editura elevilor premianți!

Dragi profesori,
acest caiet este ideal și pentru programul Școala după scoală/After school!
El poate fi folosit zilnic la matematică și limba și literatura română pentru consolidarea competențelor dobândite, pentru aprofundarea învățării sau pentru recuperarea anumitor cunoștințe și deprinderi insuficient însușite.

Intrați pe www.Qvis.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrați pe www.Qedu.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Înscrieți-vă la Concursurile Comper, concursuri fără taxă de participare. Secțiuni: Matematică (clasele CP-VIII), Limba și literatura română (clasele CP-VIII).