Despre carte

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Evaluarea Naţională 2017. Limba şi literatura română este ghidul complet al pregătirii examenului de evaluare naţională pentru proba de limba şi literatura română, fiind în concordanţă cu toate manualele alternative aprobate de M.E.N.C.S. Ghidul parcurge integral conţinuturile cuprinse în programa şcolară în vigoare pentru examenul de evaluare naţională, cu respectarea competenţelor de evaluat.

Lucrarea cuprinde:

  • Precizările Centrului Național de Evaluare și Examinare cu privire la structura subiectelor pentru Evaluarea Națională, anul 2016-2017 (octombrie 2016)
  • Programa şcolară la limba şi literatura română pentru Evaluarea Naţională 2017
  • Noţiuni teoretice de bază despre tipurile de text (narativ, descriptiv, informativ, argumentativ), însoţite de aplicaţii
  • Ghid de elaborare a diferitelor tipuri de compuneri pentru subiectele IB şi IIB
  • 90 de teste (dintre care 25 fără sugestii de rezolvare) după modelul celor elaborate de M.E.N.C.S. (octombrie 2016), care respectă numărul, structura, conţinutul şi gradul de dificultate ale subiectelor din ultimul an

Intraţi pe www.Qvis.ro şi puteţi completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intraţi pe www.Qedu.ro şi puteţi completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Înscrieţi-vă la Concursurile Comper, concursuri fără taxă de participare. Secţiuni: Matematică (clasele CP-VIII), Limba şi literatura română (clasele CP-VIII), Lectură şi scriere creativă (clasele CP-XII).