Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
LITERATURĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI
NOUTĂȚI
Image: 
SUGESTII DE LECTURA. CLASA A VII-A

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Seria de cărți €œSugestii de lectur〝 pentru clasele de gimnaziu sunt în concordanță cu programa școlar㠀œLectura și abilitățile de viaț〝 aprobatムprin O.M.E.C.T.S. nr. 3961/3.05.2012.

Aceste cărți pot fi utilizate atât la cursul opțional €œLectura și abilitățile de viaț〝 pentru clasele 5-8, cât și ca ghid pentru lectura suplimentara în cadrul orelor de Limba și literatura română, precum și pentru cercurile de lectură și scriere creativă.

Sunt lucrări care, utilizand metode moderne active de învățare, contribuie la dezvoltarea capacitatii de comunicare, socializare și de receptare a textelor literare și non-literare, la formarea spiritului critic și la stimularea creativității, atât individual cât și în echipa, în concordanță cu nevoile cotidiene de cunoaștere și de viață.

Ca noutate, elevii au posibilitatea de a completa în jurnalul propriu contribuțiile lor personale, în varianta scrisă, dar și online pe site-ul www.Qvis.ro (site-ul comunității online a tuturor elevilor care iubesc lectura șŸi scrierea creativă).

In acest fel se creează posibilitatea de informare și învățare digitală prin utilizarea calculatorului și a internetului.

Pentru a participa la Concursul Comper€“ Lectură și scriere creativă, trebuie să vă creați cont pe www.Qvis.ro.

Înscrierile pentru concurs se fac pe site-ul www.concursurilecomper.ro, secțiunea Lectură și scriere creativă: http://concursurilecomper.ro/lectura-si-scriere-creativa.

Domeniu: 
Literatură pentru copii & Adolescenți
Educațional
Editie: 
1
Data Aparitie: 
Oct 2013
Nr Pagini: 
272
Format: 
14X20
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-1789-7
Preț:16 lei 11.20 lei
Extrase: 
De acelasi autor: