Despre carte

Descarcati de aici CAIETUL EDUCATOAREI, care cuprinde setul complet de documente necesare intocmirii PORTOFOLIULUI EDUCATOAREI de-a lungul anului scolar 2015-2016.

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

In misiunea sa de sprijinire a invatamantului romanesc, Editura Paralela 45 a creat revista Timtim-Timy, revista educatiei timpurii din Romania, avand urmatoarele principii calauzitoare:

 

1. Educatia timpurie reprezinta componenta de baza a invatarii pe tot parcursul vietii.

 

2. Pregatirea copilului pentru invatamantul preuniversitar si superior incepe din primii ani de viata.

 

3. De calitatea actului educational complex din aceasta perioada depind competentele si performantele viitorilor scolari, studenti si adulti.

Revista apare semestrial, abordand tematicile specifice fiecarui semestru scolar si respectand curriculumul pentru educatie timpurie. In paginile sale, veti gasi:

 

– informatii despre Proiectul Educational International Timtim-Timy, organizat de Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45 si MEN

 

-informatii despre Concursul International de Activitati Integrate pentru Anteprescolari si Prescolari Timtim-Timy si Concursul de Proiecte Educationale pentru Cadrele Didactice din Invatamantul Timpuriu

 

subiectele Concursului de Activitati integrate, pe grupe de varsta, pentru fiecare etapa

 

– fise de activitati integrate mono-, inter- si transdisciplinare, pe grupe de varsta, propuse de cadre didactice din toata tara.

Intrati pe www.Qvis.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrati pe www.Qedu.ro si puteti completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Inscrieti-va la Concursul International de Activitati Integrate pentru Anteprescolari si Prescolari Timtim-Timy, concurs fara taxa de participare!