Termeni și condiții

Termeni și condiții 2018-05-24T14:14:45+00:00

Condiții legale

Acest site funcționează conform prevederilor legale ale statului român.

 

Securitatea datelor

Editura PARALELA 45 nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele pierderi de informații cauzate de disfuncționalități ale server-ului pe care este postat site-ul.

 

Confidențialitatea datelor personale

Editura PARALELA 45 se obligă să păstreze confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și să nu furnizeze nici unei alte părți baza de date care conține datele dumneavoastră.

 

Responsabilitatea în privința comenzilor

Editura PARALELA 45 nu poate garanta existența permanentă în stoc a tuturor cărților afișate. Din acest motiv, editura își rezervă dreptul de a nu onora o comandă dacă titlul respectiv a fost epuizat, în condițiile unei notificări prealabile.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Administratorul site-ului va lua toate măsurile rezonabile ca toate informațiile cu caracter personal furnizate să fie colectate și procesate fără a fi făcute cunoscute unor terți, asigurându-se păstrarea în siguranță și confidențialitatea acestora, în conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (modificată prin Legea nr. 102/2005, Legea nr. 278/2007Legea nr. 141/2010, precum și cu toate modificările ulterioare) din România privind protecţia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Administratorul site-ului are obligația de a administra datele dumneavoastră doar în scopurile specificate. Scopurile specificate sunt cele pentru care v-ați dat acordul.

 

Utilizarea site-ului Editurii PARALELA 45 implică acceptarea acestor termeni și condiții.