Coșul meu 0
Contul meu
0
Politica de retur

Politica de retur. Modalități și termene de returnare a produselor

Returnarea produselor achizitionate se poate efectua în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepționării comenzii, fară penalități și fără a justifica decizia de retragere. Clientul are obligația de a notifica Editura privind intenția de returnare a produselor. Rambursarea sumelor încasate de Editura, inclusiv costurile livrării, se vor face în termen de 14 zile de la data notificării primite de la client. Editura își rezervă dreptul de a amâna rambursarea sumelor plătite de client până în momentul recepționării produselor sau până în momentul primirii unei dovezi din partea clientului, din care să reiasă expedierea produselor către Editură.

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului (cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini).

Dorim ca toate situațiile neplăcute să le rezolvăm amiabil și în cel mai scurt timp. De aceea, vă solicităm să ne comunicați cât mai rapid din momentul în care ați primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund așteptărilor dumneavoastră si doriti să le returnați sau să vă trimitem un al produs la schimb.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.