BIBLIA INTOLERANŢELOR ALIMENTARE

BIBLIA INTOLERANŢELOR ALIMENTARE

25.00 lei 21.25 lei

Despre carte

Autori:;
Domeniu:Nonficțiune
Colecție:
Dată apariție: 2010-11-15
Nr. pagini: 352
Format: 13x21
ISBN: 978-973-47-0758-4
Nr. Volume: 1

Categorii: , ,

Descriere

Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi?
Suferiţi adesea de baonare… scăderea energiei după ce mâncaţi… crampe sau stări de greaţă… afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă… stări emoţionale alternante?
Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.

  • identificaţi alimentele intolerante
  • aflaţi cauza intoleranţei
  • eliminaţi alimentele netolerate fără a pofti după ele
  • luaţi la cunoştinţă despre relevanţa şi funcţionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luaţi suplimentele alimentare adecvate nevoilor

Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.

Despre autor

HAYNES Antony

Este unul dintre cei mai experimentați și bine pregătiți nutriționiști din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriție din Harley Street, Londra.
În ultimii zece ani a susținut cursuri intensive și workshopuri de nutriție avansată. 
Este autorul cărții Factorul insulina. 

Sursa foto: foodintolerancebible.com

SAVILL Antoinette

Sursa foto: www.amazon.co.uk

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BIBLIA INTOLERANŢELOR ALIMENTARE”