Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
Cum Cumpar?

1. Alegerea produselor dorite:

Consultați LISTA DE DOMENII sau cea a COLECȚIILOR. Dacă știți exact ce produs căutați, utilizați câmpul de Căutare din partea de sus a paginii. Nu uitați de secțiunea OFERTE. Aici găsiți cărți interesante la prețuri promoționale! După ce ați găsit produsul dorit apăsați butonul ADAUGĂ ÎN COȘ.

2. Vizualizarea Coșului de cumpăraturi și Comandarea produselor:

Apăsând butonul Vizualizează coș puteți revedea lista produselor selectate, aveți posibilitatea de a actualiza cantitatea dorită sau puteți elimina produse. În orice moment puteți reveni pe site pentru a continua cumpărăturile, coșul de cumpărături actualizându-se automat. După ce ați ales produsele apasați butonul COMANDĂ. Veți primi un număr de înregistrare a comenzii, o factură pe care o puteți imprima și o notificare pe e-mail.

Comanda produselor noastre se poate face, de asemenea, sunând la numerele de telefon:

Romtelecom: 0248-633130, 0248-214533, 0248-631492, 0248-631439;

Orange: 0753-040444;

Vodafone: 0721-247918

(de luni până vineri în intervalul 8:30-16:30)

sau prin e-mail, pe adresa comenzi@edituraparalela45.ro.

 

3. Livrarea produselor:

Taxele de expediție sunt suportate de editură pentru comenzi de peste 100 RON. Pentru comenzile sub 100 RON, costul transportului este de 10 RON și va fi achitat de cumpărător.

 

Modalităţile de transport pe care vi le oferim sunt:

  1. Posta Română: durata transportului este de (3-7 zile lucrătoare) din momentul expedierii coletului.
  2. Curier rapid (Urgent Cargus): transportul durează (2-3 zile lucrătoare) din momentul confirmării comenzii. Livrarea se va efectua la adresa de destinație specificată de dumneavoastră în momentul comenzii.

 

Modalități de plată: Plata se va face ramburs la primirea comenzii, dacă s-a optat pentru această modalitate sau cu card prin serviciul: Plăți Online (www.plationline.ro) unde sunt acceptate carduri MasterCard și Visa.   

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, edituraparalela45.ro foloseste sistemul securizat de plăți online de la PlatiOnline
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

 

 

Politica de retur. Modalități și termene de returnare a produselor

Returnarea produselor achizitionate se poate efectua în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepționării comenzii, fară penalități și fără a justifica decizia de retragere. Clientul are obligația de a notifica Editura privind intenția de returnare a produselor. Rambursarea sumelor încasate de Editura, inclusiv costurile livrării, se vor face în termen de 14 zile de la data notificării primite de la client. Editura își rezervă dreptul de a amâna rambursarea sumelor plătite de client până în momentul recepționării produselor sau până în momentul primirii unei dovezi din partea clientului, din care să reiasă expedierea produselor către Editură.

!Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului (cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini).

Dorim ca toate situațiile neplăcute să le rezolvăm amiabil și în cel mai scurt timp. De aceea, vă solicităm să ne comunicați cât mai rapid din momentul în care ați primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund așteptărilor dumneavoastră si doriti să le returnați sau să vă trimitem un al produs la schimb.