Revista Repere

Revista Repere 2022-06-16T13:59:08+00:00
Detalii publicare
Redacţia
Arhivă

Detalii publicare

Articolele şi studiile se primesc în variantă electronică (.doc, .docx) pe adresa
revista-repere@edituraparalela45.ro.

Reguli de tehnoredactare: Foaie A4; Margini – sus 2 cm, jos 2,5 cm, stanga 2,5 cm, dreapta
2 cm; Font – Times New Roman, 12 pt.; Paragraf – spatiere 1 rand.Articolele se vor scrie cu diacritice, ordonat, fără greşeli gramaticale, vor fi semnate cu datele autorului (nume, prenume, şcoala unde activează).

Prin postarea materialelor, studiilor, articolelor în paginile revistei Repere curriculare actuale, autorii sunt de acord să cesioneze în mod gratuit dreptul de reproducere şi difuzare pe o perioadă nelimitată.

Odată cu trimiterea pe e-mail a articolului, autorul va specifica secţiunea unde acesta se încadrează (conform structurii din cuprinsul revistei) şi va trimite, completat şi semnat Acordul de publicare.

Autorii îşi asumă întreaga responsabilitate a originalităţii articolelor, referatelor, recenziilor publicate, în conformitate cu Legea 9/1996 privind dreptul de proprietate intelectuală. Copierea, preluarea textelor fără a se cita sursa este considerată infracţiune conform Codului Penal.

Răspunderea în faţa oricărei terţe persoane pentru conţinutul articolelor sale aparţine integral Autorului. Editorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a cere Autorului să modifice textul articolelor sale pentru a fi puse în acord cu scopul declarat al publicației.

Redacţia

Revista Repere curriculare actuale este editată de Editura Paralela 45

ISSN 2810 – 5362              ISSN-L 2810 – 5362

Colectivul de redacţie:

Adriana Briceag
Ionela Cătălina Bogdan
Maria Ionela Grigore
Mariana Alina Nicolae
Dumitru Săndel Dorobanţu

Coordonatori:

Milena Andreianu
Mirela Badea
Raluca Hana Sandu

Arhivă

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Absolut necesare

Aceste cookie-uri sunt esențiale site-ului nostru pentru a-și îndeplini funcțiile de bază. Acestea includ cele necesare pentru a permite utilizatorilor înregistrați să se autentifice și să execute funcții legate de cont.

wordpress_test_cookie, wordpress_{hash}, wordpress_logged_in_{hash}, wp-settings-{user_id}, wp_sharing_{id}, plationline.ro

Analiză

Pentru a vă oferi o experiență mai bună în utilizarea site-ului nostru, cât și pentru rapoarte de analiză a vizitelor și utilizării site-ului.

google-analytics.com